Duette® en Plissé gordijnen

Decoratief en functioneel

Duette® en Plissé gordijnen

Een Duette® gordijn bestaat uit twee geplisseerde stoffen, waardoor de koorden niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Dat zorgt voor een strak geheel. Duette® gordijnen hebben een unieke isolerende eigenschap. De dubbele stof is in het midden met elkaar verbonden en vormt zo een honingraatstructuur waarin de lucht wordt vastgehouden. Zo blijft in de zomer de warmte buiten en verlies je in de winter minder warmte door het raamt.

Rechte ramen, dakramen, ramen met meerdere hoeken (trapezium/driehoek, vijfhoek of zeshoek) en ramen in de serre of het plafond. Het is allemaal mogelijk. Daarnaast zijn Duette® gordijnen ook zeer geschikt voor grote raampartijen.

Een Plissé bestaat uit één laag gevouwen stof, die zich als een harmonica opvouwt als deze wordt opgetrokken. Plisségordijnen zijn, net als Duette® gordijnen, geschikt voor iedere raamvorm. Voor nagenoeg ieder raam bieden wij een plisségordijn op maat. Plissé is beschikbaar met zowel transparante als verduisterende stoffen. Het is zelfs mogelijk om een transparante en verduisterende stof in één product te plaatsen (dag & nacht model). Een plissé is minder verduisterend dan een Duette® gordijn.

De Duette® en Plissé gordijnen worden gemaakt van stoffen van hoge kwaliteit, variërend van effen tot dessin/patroon tot structuur stoffen. Voor iedere kamer in je interieur is er wel een passende stof. Het complete aanbod kun je bekijken in onze showroom.

Onze merken