Consumenten

Woningen & Appartementen

Voor elk type woning of appartement bieden wij een enorme collectie aan producten voor raambekleding. Modern of klassiek, romantisch of juist eigentijds strak….., je zegt het maar!

In ons assortiment vind je zowel de absolute topmerken als onze huiscollectie met een zeer aantrekkelijk prijskaartje.

Voor interieuradvies werken wij samen met een aantal gerenommeerde stylisten, vormgevers en ontwerpers. Nadat de stylist een interieuradvies heeft opgesteld zorgen wij voor het inmeten en – waar nodig – aanvullend advies over materialen en producten. Heb je zelf al een stylist in de arm genomen? Uiteraard kun je dan ook bij ons langskomen met je eigen stylist om ons uitgebreide assortiment te bekijken.

 

Is de keuze eenmaal gemaakt, dan ontvang je van ons een duidelijke offerte. Na akkoord zorgen wij dat de materialen volgens afspraak geleverd en vakkundig gemonteerd worden.

Stylist duur?

We horen soms dat er gezegd wordt dat een stylist duur en luxe is. Onze ervaring is juist het tegenovergestelde. Met een stylist aan je zijde maak je de juiste beslissingen. Wel die mooie gordijnen, niet die dure bank. Ook voorkom je zo miskopen en de stylist zal altijd werken binnen het afgesproken budget.

We brengen je graag in contact met een stylist die past bij jouw woonwensen.

Onze merken