Dé specialist in raambekleding Showroom & Stalen Service Inspiratie & Maatwerk A-Merken & Huiscollectie Advies & Realisatie Sterk en gemotiveerd team

Over ons

Robiflex is je partner

Stylisten, vormgevers en binnenhuisarchitecten zijn aan het goede adres bij Robiflex. Of je nu zelf als stylist inspiratie wilt opdoen, of je klant wilt meenemen naar onze showroom om alle mogelijkheden te tonen, maar ook als de bestelde raambekleding ingemeten moet worden. In al deze zaken – en meer – is Robiflex je partner.

Robiflex is dé partij als het uitgebrachte interieuradvies uitgevoerd gaat worden en neemt daarbij een aantal taken en verantwoordelijkheden over: technisch advies, inmeten, het uitwerken van de offerte, het monteren en plaatsen en – desgewenst – de facturatie aan de klant. Bespaar dus tijd en stress, en maak gebruik van onze expertise.

Is het technisch mogelijk, deze raambekleding op dat kantelraam? Wat zijn de voor- en nadelen van de gekozen materialen? Zeker weten dat het lastige hoekje goed gemeten is? Met Robiflex heb je over deze praktische zaken nooit meer zorgen.

Robiflex BV – Showroom │ Vrij Harnasch 74 │ 2635 BZ Den Hoorn │ info@robiflex.nl+31 (0)15 212 2010