Dé specialist in raambekleding Showroom & Stalen Service Inspiratie & Maatwerk A-Merken & Huiscollectie Advies & Realisatie Sterk en gemotiveerd team

Gordijnen

Naast de gordijnstoffen in onze huiscollectie, vertegenwoordigen wij vrijwel alle bekende merken van de grote fabrikanten in Europa. Van klassiek tot modern, alle denkbare materialen en uiteraard perfect op maat afgewerkt in ons atelier. Ook in ophangsystemen bieden we een ruime keuze. Gordijnrails in verschillende uitvoeringen, klassieke of moderne gordijnroeden voor ingeslagen gordijnringen, handbediende systemen, elektrisch of volledig geïntegreerd in een domotica systeem.

Gordijnen zijn niet alleen sfeermakers in huis, maar leveren ook een belangrijke bijdrage aan de acoustiek. In veel gevallen kunnen we ook bijpassende stoffen leveren voor meubelstoffering, het maken van kussens etc.

Klik op de logo’s hieronder om de collecties van onze fabrikanten te bekijken. Uiteraard hebben we van de meeste stoffen stalen beschikbaar in onze showroom.

Bezoek onze showroom voor de enorme collectie stalen en een goed advies

Robiflex – Showroom │ Vrij Harnasch 74 │ 2635 BZ Den Hoorn │ info@robiflex.nl+31 (0)15 212 2010