Dé specialist in raambekleding Showroom & Stalen Service Inspiratie & Maatwerk A-Merken & Huiscollectie Advies & Realisatie Sterk en gemotiveerd team

Projectinrichting

Kantoren I Hotels I Restaurants I Scholen

Met Robiflex hebben we veel ervaring opgedaan met projectinrichting voor een groot aantal verschillende objecten. Wij werken daarbij nauw samen met interieurprofessionals als stylisten en binnenhuisarchitecten. Nadat het interieuradvies of -ontwerp is opgesteld, zorgen wij voor het inmeten en – waar nodig – aanvullend advies over materialen en producten.

Daarbij zijn onze showroom en de uitgebreide stalencollectie altijd beschikbaar voor de materiaalkeuze. AIs de definitieve keuze gemaakt is, stellen wij een duidelijke offerte op. Na acceptatie van de offerte zorgen wij voor een stipte levering van de bestelde producten en een vakkundige montage en plaatsing.

De raambekleding materialen uit onze huiscollectie worden gefabriceerd door de beste fabrikanten in Nederland en Europa en worden aangeboden tegen uiterst concurrerende prijzen. Daarnaast is er uiteraard ook een keuze mogelijk uit de A-merken in raambekleding.

Robiflex BV – Showroom │ Vrij Harnasch 74 │ 2635 BZ Den Hoorn │ info@robiflex.nl+31 (0)15 212 2010