Dé specialist in raambekleding Showroom & Stalen Service Inspiratie & Maatwerk A-Merken & Huiscollectie Advies & Realisatie Sterk en gemotiveerd team

Robiflex Duette® en Plissé

Decoratief voor elke raamvorm

De Duette® – en Plisségordijnen ontbreken uiteraard niet in onze huiscollectie. Van beide typen hebben we een zeer uitgebreide stalencollectie beschikbaar. Mooie stoffen in een effen-, print- of structuur uitvoering. Duette® en Plissé kunnen voor vrijwel elke deur- of raamvorm perfect op maar gemaakt worden.

Een Duette® gordijn bestaat uit twee geplisseerde stoffen, waardoor de koorden niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Dat zorgt voor een strak geheel. Duette® gordijnen hebben een unieke isolerende eigenschap. De dubbele stof is in het midden met elkaar verbonden en vormt zo een honingraatstructuur waar de lucht wordt vastgehouden. Zo blijft in de zomer de warmte buiten en verlies je in de winter minder warmte door het raam. Het is mogelijk om een transparante en verduisterende stof in één product te plaatsen (dag & nacht model).

Een plissé bestaat uit één laag gevouwen stof, die zich als een harmonica opvouwt als deze wordt opgetrokken. Plissé is beschikbaar met zowel transparante als verduisterende stoffen. De koorden van een plisségordijn lopen door de gaatjes van de geplisseerde stof en zijn daardoor zichtbaar.

Robiflex BV – Showroom │ Vrij Harnasch 74 │ 2635 BZ Den Hoorn │ info@robiflex.nl+31 (0)15 212 2010